Martin de goochelaar

Martin weet iedereen te verbazen met de nieuwste trucs. Hij kan de mooiste stunts uithalen met kaarten, vuur en touw. Natuurlijk ontbreekt een mooi verhaal niet als hij goochelt. Van gedachten lezen tot het toveren van een sneeuwstorm, Martin doet het allemaal. Een complete act die van begin tot eind spannend is. 

De kindershow
Martin weet jong en oud te verbazen. Hij heeft een show speciaal voor kinderen, waar de kinderen actief mee goochelen. Van het inkleuren van een magisch kleurboek, tot het bakken van koekjes. Martin is een echte kindervriend. En weet dan ook van elke show een groot feest te maken. 

De volwassenenshow
Voor de volwassenen heeft hij een hele andere show in petto. Hier worden gedachten gelezen, kaarttrucs vertoond en zijn er magische verdwijningen en verschijningen. Dit alles met een mooi verhaal en veel magie.

Beide shows zijn te boeken als podium act maar ook als lopend optreden in bijvoorbeeld een bar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het podium
Kiest u voor de podium variant dan is er een speelvlak nodig van minimaal 3×3 meter. Ook is een stopcontact nodig voor de geluidsinstallatie. De grote show is geschikt voor een publiek van 10 tot 100 man. Tijdsduur van de show is 45 minuten en kan meerdere keren per dag worden gespeeld.

Tussen het publiek
Ook is het mogelijk voor Martin om door het publiek te lopen. Hier goochelt hij en gaat vervolgens weer naar de volgende tafel of groep personen. Dit is een vloeiende act die veel bekijks zal trekken. Een vast speeloppervlakte is niet nodig.

Martin de goochelaar boeken:
vanaf 200 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies