Martinus de goochelaar

Met de materialen die in de Middeleeuwen beschikbaar waren goochelt Martinus, alsof hij uit de verhalen van Merlijn komt. Martinus vertelt dit keer minder verhalen omdat het goochelen puur voorop staat. Op een Middeleeuws festival zullen de munten, touwen en bekers van Martinus niet misstaan. Een unieke act met veel verbazing voor jong en oud.

Martinus is een lopende act, Hij zoekt zelf een plaats uit waar hij kan optreden. Meestal is dit tussen het publiek.

De show wordt ter plekke aangepast aan het publiek. Staan er veel kinderen dan wordt er een kindertruc opgevoerd. Voor volwassenen heeft Martinus een ander repertoire waar hij vloeiend in kan wisselen.

Martinus heeft korte contacten (max. 15 min) met mensen en dit is dus anders dan zijn tweelingbroer de verhalenverteller. Doordat de contacten kort zijn wordt hij al snel door alle bezoekers gezien en is Martinus dus een graag geziene gast op elk evenement.

Martinus de goochelaar boeken:
vanaf 200 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies