Martinus de nar

Martinus Zotteklep

Martinus Zotteklep is een ware kindervriend. Soms verdwaald in het moderne straatbeeld maar daardoor zeker niet minder grappig. Hij jongleert met ballen en kegels en als hij de kans heeft speelt hij met vuur. Voor entertainment en een lach Zotteklep is uw Nar.

Zotteklep is een lopende act, Hij zoekt zelf een plaats uit waar hij kan optreden. Meestal is dit tussen het publiek. Behalve als hij werkt met vuur, dan zorgt hij voor een afzetting. De show wordt ter plekke aangepast aan het publiek. Staan er veel kinderen dan wordt er een lach uitgedeeld. Voor volwassenen heeft Martinus een ander repertoire waar hij vloeiend in kan wisselen.

Zotteklep heeft korte contacten (max. 15 min). Doordat de contacten kort zijn, wordt hij al snel door alle bezoekers gezien, zeker ook door zijn opvallende pak en uitbundige karakter. Hierdoor is Martinus een graag geziene gast op elk evenement.

Martinus de nar boeken:
vanaf 250 euro

Martinus is een echte stripheld!

Straattheater van plezier

Wij zijn een straattheatergroep die bestaat uit 3 verschillende ras straatartiesten die reeds jaren als artiest hun sporen hebben verdiend.

Yann Lawick is een middeleeuwse troubadour, speelt als troubadour inmiddels zo’n 30 jaar op de kastelen en in de herbergen van de Lage Landen.Yann Lawick’s eigen repertoire bestaat voornamelijk uit verhalende liederen en liederlijke verhalen in het Nederlands en Frans en heeft een eigen sfeer en geluid dat elementen van nostalgie, folklore, melancholie, liefde, vrolijkheid, verdriet en geluk in zich heeft.

Aye is een middeleeuwse marketentster. Op een bijzondere en charmante manier weet zij uw gasten op magische wijze te vermaken/verleiden/misleiden. Maar wees gewaarschuwd: Ze blijft een charlatan, u bent altijd haar eerste klant, en wisselgeld heeft ze niet…!

En natuurlijk Martinus Zotteklep is een echte middeleeuwse nar. Martinus is een ware kindervriend. Soms lijkt hij wel verdwaald in het moderne straatbeeld, maar daardoor zeker juist erg grappig en als hij de kans heeft speelt hij met vuur…

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies