Moderne sprookjes

Martin vertelt verschillende verhalen, of het nu de verhalen van de gebroeders Grimm zijn of een sprookje van Hans Christian Andersen. Ook vertelt hij met passie over de Leeuwenkoning of Assepoester. Natuurlijk gooit Martin over deze verhalen een magisch sausje, waardoor het verhalen worden die u nog lang bij zullen blijven.

Stoere piraten verhalen

Hijs de zeilen, slijp de wapens en ga mee aan boord. Aan boord van de Costa Korda is alles mogelijk: zeemeerminnen, woeste zeerovers en extreme explosies. Niet alleen zijn jullie bemanningsleden onder bewind van Kapitein Corneille, jullie zijn ook de geluidseffecten. Ontkurk de flessen en hijs de zeilen! Aye​

Middeleeuwse mythes

Martinus is een ridder die in de verkeerde tijd is geboren. Van zijn ouders heeft hij tientallen verhalen gehoord over ridders, kastelen en prinsessen. Omdat Martinus graag vertelt, komt hij naar evenementen om hier zijn middeleeuwse sages te vertellen. Verschillende helden komen tot leven bij de verhalen van Martinus de ridder.

Het publiek beslist!

Een origineel project van Magisch Verhaal: improvisatieverhalen over mythische wezens en personages. Een aantal karakters worden willekeurig gekozen en aan Martin de uitdaging om deze karakters een avontuur te laten beleven. Het over de top, gek, maar bovenal verrassend. Kies jij ook een karakter uit?

Verhalen van de nar

Martinus zotteklep is niet alleen een typetje van Magisch Verhaal, hij vertelt ook verhalen over zijn leven als nar. Tijdens deze verhalen jongleert en goochelt hij er op los. Weten hoe Zotteklep de koning wist te verleiden? Kom luisteren naar de interactieve avonturen van uw nar met een lach: Martinus Zotteklep.

Kampvuur verhalen

De winter is een prachtige tijd. Sneeuw dwarrelt neer en het kampvuur knettert zoals nooit te voren. Hoe mooi is het om dan te luisteren naar de speciale winterse verhalen van Magisch Verhaal. Koning winter komt tot leven en vertelt over de woeste sneeuwman, de rendieren van de kerstman en het ontstaan van een sneeuwvlokje.

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies