Martin de verhalenverteller

Martin vertelt verschillende verhalen, of het nu de verhalen van de gebroeders Grimm zijn of een sprookje van Hans Christian Andersen. Ook vertelt hij met passie over de Leeuwenkoning of Assepoester. Natuurlijk gooit Martin over deze verhalen een magisch sausje, waardoor het verhalen worden die u nog lang bij zullen blijven.

Martin werkt het liefst op een vaste plek. Hierdoor kan hij de magische sfeer krijgen waarin hij graag werkt. Het liefst een plekje waar het rustig is in de buurt van een mooie boom.

De oppervlakte van de vertelplek moet minimaal 3 x 3 meter zijn, met extra ruimte voor het publiek. Martin werkt soms met een geluidssysteem. Hiervoor heeft hij wel een stroomvoorziening nodig.

Martin stemt zijn verhalen af op het evenement. Hij kent zoveel verhalen dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen. Heeft u een speciaal thema geef dit dan aan, we selecteren de mooiste verhalen voor u.

Een verhaal duurt gemiddeld een half uur. Martin vertelt ieder uur een verhaal. 

Martin is ook te boeken als presentator. Ook vertelt hij graag een door u geschreven verhaal.

Martin de verhalenverteller boeken:
vanaf 150 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies