Piraat Corneille

Hijs de zeilen, slijp de wapens en ga mee aan boord. Aan boord van de Costa Korda is alles mogelijk: zeemeerminnen, woeste zeerovers en extreme explosies. Niet alleen zijn jullie bemanningsleden onder bewind van Kapitein Corneille, jullie zijn ook de geluidseffecten. Ontkurk de flessen en hijs de zeilen! Aye!!!

Met het debuut op Castlefest 2018 is er een nieuwe verhalenreeks ontstaan. Het bleek een waar succes. 

Kapitein Corneille werkt het liefst op een vaste plek. Hierdoor kan hij de magische sfeer krijgen waarin hij graag werkt. Het liefst een plekje waar het rustig is, in de buurt van een mooie boom. 

De oppervlakte van de vertelplek moet minimaal 3 x 3 meter zijn,  met extra ruimte voor het publiek

Corneille stemt zijn verhalen af op het evenement. Hij kent zoveel verhalen dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen. Heeft u een speciaal thema geef dit dan aan bij de kapitein, hij zal de mooiste verhalen selecteren.

Een verhaal duurt gemiddeld een half uur. Corneille vertelt ieder uur een verhaal.

Piraat Corneille boeken:
vanaf 150 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies