Winter verhalen

De winter is een prachtige tijd. Sneeuw dwarrelt neer en het kampvuur knettert zoals nooit te voren. Hoe mooi is het om dan te luisteren naar de speciale winterse verhalen van Magisch Verhaal. Koning winter komt tot leven en vertelt over de woeste sneeuwman, de rendieren van de kerstman en het ontstaan van een sneeuwvlokje. Kom luisteren bij de verwarmende verhalen van Magisch Verhaal!

Martin werkt het liefst op een vaste plek. Hierdoor kan hij de magische sfeer krijgen waarin hij graag werkt. Het liefst een plekje waar het rustig is, in de buurt van een mooie boom. 

De oppervlakte van de vertelplek moet minimaal 3 x 3 meter zijn,  met extra ruimte voor het publiek

Martin stemt zijn verhalen af op het evenement. Hij kent zoveel verhalen dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen. Heeft u een speciaal thema geef dit dan aan bij de kapitein, hij zal de mooiste verhalen selecteren.

Een verhaal duurt gemiddeld een half uur. Martin vertelt ieder uur een verhaal.

Winter verhalen boeken:
vanaf 150 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies