Moderne show

De vuurshow van Magisch Verhaal is uniek te noemen. Met de gekste vuurstunts en humor zet hij alles op zijn kop. Of het nu het jongleren is met 3 brandende fakkels of vuurspuwen, niets is Martin te gek. De vuurshow past perfect op ieder feest, van een trouwerij tot een verjaardag. Alles is mogelijk.

In de koude wintermaanden is niets zo aantrekkelijk als een heerlijk kampvuur. Het vuur verbindt, verbroedert en verwarmt. De vuurshow van Magisch Verhaal doet hetzelfde. Hij verbindt en verbroedert alle mensen in het publiek tot één. Kijk naar brandende handen, metershoge vlammen en gevaarlijke stunts, op een manier zoals alleen Martin van Magisch Verhaal dat kan brengen. Wakker het vuur aan en ga mee in dit  spannende avontuur vol vuur, passie en humor.

Moderne vuurshow boeken:
350 euro

Magisch Verhaal gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Hiermee krijgen wij beter inzicht in de functionaliteiten van de website en kunnen wij deze hierop aanpassen zodat uw gebruikerservaring hiermee vooruit gaat! Meer informatie over cookies